Jeg fant jeg fant sa Espen Askeladd

Jeg vant jeg vant sier Iziko!
Ja jeg vant virkelig Amerika pakke fra Blomsterpiken. Nå er jeg såååå spent! Å jeg blir så utrolig glad over at det finnes slike mennesker som er snille (og gavmilde) bare fordi de vil det selv uten å kreve noe tilbake. Det får i allefall meg til å tenke.
En kjempe hyggelig overraskelse var det i allefall:) Tusen takk!
Har vært litt mye som har stått på i det siste så har ikke fått lagt ut noen poster på en stund. Jeg kan nevne kameratrøbbel, datatrøbbel og internett trøbbel for å nevne noe.
Men nå skal det bli en ordning på sakene her og nå skal bloggen bli viet litt mere av min oppmerksomhet.

Kan nevne at jeg har lagt opp til en genser, har strikket en arm så langt. Det er MYE mønster, men jeg synes jeg har fått det godt til og det blir jo så pent! Raskt skal jeg ikke påstå at det går, men jeg håper jeg skal få den ferdig til jul! Mønsteret fant jeg i et mønsterhefte jeg kjøpte på Nille for 9 år siden. Trenger jeg nevne at genseren er del av et helt sett(!!!) jeg skulle strikke da. Særlig! En knestrømpe var det som så dagens lys den gang....strikket av Iziko i den spede alder av 17år.
I tillegg er det bare tommlene som mangler på Elisabeths småbarnsvotter . Disse ble litt stram i mønsteret men jeg håper litt strekking i vann kan redde dem.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits