Nytt år, nye muligheter og mere blogging

Da er vi kommet godt inn i det nye året, faktsik så skriver vi februar om få dager. Her har det vært stille på bloggen e god stund, men ikke fullt så stilt på hjemme fronten.
Her har vi hatt utenlands besøk over jul og nyttår. Og besøk fra innlandet 2 uker i januar. Veldig hyggelig:)
Hele familiens solstråle har fylt 1 år og mamma måtte til pers som kakebaker,
Jeg kan ikke skryte på meg at det er noe jeg kan, men med litt "proff" hjelp fra en venninne som heller ikke kan bake så ble det likevell kake. Moro var det i allefall! Både monster dekorerte muffins, marsipankake, ostekake og en liten bløtkake så lyset den dagen

Jeg glemte selvsagt å ta bilde av verdens beste ostekake men her er i allfall bilde av en liten kake bursdagsbarnet fikk og en marsipan kake. Ikke mye å skryte av men en gang må jo være den første. Lover å øve i løpet av året og dokumentere eventuell forbedring her!

En del strikking har det og blitt tid til, men ikke en ting er ferdig, OH MY! 
Julegaver ble glemt å ta bilder av så det kan jeg heller ikke vise frem. Men nå har en venninne fått ei lita prinsesse for noen dager siden så jeg tenkte jeg skulle få til noe smått, søtt og rosa:)


2 kommentarer

Ida Kristin

24.01.2010 kl.17:00

Ikke mye å skryte av? Skjønner ikke hva du snakker om..;P

Iziko

26.01.2010 kl.12:28

Ida Kristin: hehe, nei det gjør du vell ikke;) Det er ikke uten grunn bilde av de EKTE monstermuffinsene vi kopierte ikke ble blogget. hehe

Skriv en ny kommentar

hits