Når har man "fortjent" Harmony woods pinner??

Jeg har i lengre tid strikket på dette Harry Potter skjerfet til min kjære. Oppskriften er fra Ravelry.
Strikket på rundpinne så skjerfet er godt og varmt, perfekt her oppi nord norge.
Må bare få det nevnt at jeg har IKKE valgt å strikke dette skjerfet av egen fri vilje. (Note to self: Ikke mist ting du har lånt)


Skjerfet er langt, faktisk når det til bukselinningen når man har det surret en gang rundt halsen. Me like:) Jeg valgte å strikke 21 striper selv om mønsteret sa 19.
Strikket i superwash garn kjøpt på Nille. Er ikke så god til å beregne garn så fikk mye rester. Har strikket opp mye og håper jeg får blogget resultatet snart. Er ikke så god på å oppdatere denne bloggen, glemmer den liksom av.

Som ivrig blogg leser titter har jeg støtt på Harmony wood pinner på svært så mange innlegg. Jeg har veldig lyst på slike og ser for meg at da blir jeg å strikke MYE. Jeg har søkt opp og funnet hele sett med slike pinner som man kan bestille. Men jeg får meg liksom ikke til å bruke så mye penger på strikkepinner.
Fortjener jeg dem? I såfall, hvor mye må man strikke før man kvalifiserer til å kjøpe slike? Jeg ønsker meg slike til jul (gjorde det i fjor og uten hell)


Stikkord:

Én kommentar

mimouna

29.04.2010 kl.12:54

Fint skjerf, det ble nok en god erstatning for det som ble borte. Men litt kjedelig å strikke noe fordi man MÅ.

Angående HW-pinner på kjøp et par og prøv dem først. Jeg foretrekker klart metallpinner, synes HW er for spisse og litt vonde å strikke med. Andre mener stikk motsatt. Og de er såpass dyre at det nok lønner seg å prøve før du bruker penger på et helt sett. Strikker du stramt eller har for (u)vane å slenge fra deg strikketøyet i sofeaen og andre steder anbefaler jeg dem IKKE. De knekker lett.

Skriv en ny kommentar

hits