Genser man blir stolt av

Da har jeg endelig fullført mitt største prosjekt noen gang. Strikkingen gikk egentlig ganske kjapt, men det å få sydd sammen delene tok måneder. Jeg synes det er så morsomt å strikke mønster, klarer liksom ikke å avslutte, mååå bare strikke en omgang til...og en til, og enda en.

Genseren er allerede brukt flere ganger. Vi bruker denne flittig dels for at jeg synes det er morsomt med noen jeg har strikket og dels fordi jeg brukte så lang tid på å få den sydd sammen at den ganske snart er for liten. De matchende knestrømpene og luen er alt for små nå desverre. Helt ubrukt.

Strikket fra et mønsterhefte kjøpt på Nille for 9-10 år siden. Strikket i str 2 år, men desverre kan ikke dette stemme. Har snakket med flere som sier at Nille mønster kjøper de aldri grunnet dette. Så da skal jeg heller støtte faghandlere fra nå av.

Jobber mye for tiden så når husarbeid og slikt er gjort er det så seint at senga lokker mer enn strikkesakene. Desverre, men planen er å trappe ned til vanlig 100% etter nyttår så da har jeg jo plutselig mye fritid til strikking. Jeg gleder meg!

Er du medlem på Ravelry? Det er nemlig jeg, og det er ikke få timene jeg har brukt der inne. Er jo SÅ utrolig mye fint man kan lage. Jeg har en lang liste over ting jeg HELT SIKKERT(usannsynlig) skal lage. Problemet er bare hva jeg skal starte med.
Denne frister jo veldig. Tro hvor mange misunnelige blikk jeg ville fått da!!

Ha ei god adventstid videre 

Stikkord:

3 kommentarer

Hobbyugla

05.03.2011 kl.21:20

Å, et sånt hjulbeskyttelsestrekk hadde mamma på sin sykkel før i tiden. Husker jeg syntes det var veldig gammeldags, men nå synes jeg det er litt kult. Sikkert et tegn på at jeg har blitt gammel :-)

Iziko

06.03.2011 kl.01:08

Hobbyugla: Jeg synes og det er litt kult, litt harry kult på en måte. Gammel, hva er det? hehe

Katrine

28.04.2011 kl.18:58

For en flott blogg!

Ha en fin kveld. :)

klem

Skriv en ny kommentar

hits