Samvittighet

Det er vell ingen hemmelighet at husarbeid er ikke min favoritt syssel. Det MÅ gjøres, men det er ikke alt jeg løper til for å få gjort. Jeg liker å ha det rent og ryddig rundt meg så da er det ikke annet å gjøre enn å bite i det sure eplet og vri opp kluten litt oftere enn hva jeg liker. Jeg har faktisk vært så heldig at jeg har hatt hushjelp i noen år, så det er mulig det er derfor det føles ekstra tungt med alt som skal gjøres. Jeg har vært vant til å få huset vasket hver dag. Klær vasket, strøket og sirlig stablet i skapet. Sengen har blitt byttet på og badet vasket. Plen klippt til enhver tid og alt på stell. Til og med bilen ble støvsugd og vasket når det trengtes. Nå har jeg IKKE hushjelp.

Jeg har i lengre tid valgt å overse den harde fakta når det kom til kjøleskapet. Både opprydding og en vask var på høy tid. Å i dag var dagen. Nå liker jeg å tro at vi ikke "sløser" med mat. Vi kaster lite. Vell vell, nå er kjøleskapet ryddet og vasket, gammel mat har funnet veien i søpla og jeg er sjokkert over vårt sløseri! Det var jo kokte poteter til en hel middag jo! Pølser, tomater, ost og syltetøy. Kanskje ikke de helt store mengdene, men likevell. Jeg liker ikke å kaste mat!


Dette skal rett i søpla!


Men nå har jeg lettet både samvittighet og kjøleskap. Godt med alt som er gjort. Håper det holder seg ryddig i hvertfall til over helga...Hellstrøms favoritter fikk stå...for denne gang;) 

 

 

3 kommentarer

cilien

04.05.2011 kl.08:03

hehe :) du e no arti du :) helstrøms favoritter :) flira me skakk i hjæl!

Jannike

01.07.2011 kl.01:17

Den der samvittigheta ska du no ikke pakk bort rekti enda, e ser nemli to boksa mæ syltetøy som ikke vart oppet`n!! :p

Iziko

02.07.2011 kl.22:47

Jannike:Det har den naturlige forklaring som jeg ikke vil utdype nærmere. (vil jo helst fremstille meg selv som super husmor og IKKE rotete vimsehode)

Skriv en ny kommentar

hits