Tid for forandring

Her i huset er vi hekta på no knead brødet. Til nå har jeg bare prøvd den lyse varianten, men kjenner at nå er det på tide med litt forandring. Er egentlig ikke spesielt glad i lyst brød så det sier kanskje litt om hvor nydelig dette brødet er! 


Luftig og godt resultat hver gang

 

Nå over til noe helt annet. Nå er det en gang slik at vi leier leilighet. Alle som leier vet hvordan det er når man ikke er helt fornøyd med et rom, desverre er det ikke bare å pusse opp. Hos oss fikk vi være med å bestemme da det skulle pusses opp før vi flyttet inn. Men 2 rom ble det ikke gjort noe med. Ett soverom med panel fra gulv til tak(nydelig ja) og toalettet. Her er det tapet med blomster og gult belegg. Her om dagen fant jeg ut at noe MÅTTE gjøres så jeg fant frem bilder og fikk dem i rammer og opp på veggen. En ildtopp i vinduet og nå mangler bare en gardin så blir også det rommetlitthyggeligere. Eller hyggelig er vell ikke rette ordet for å beskrive et toalett, men det er ikke fullt så pinlig å ha gjester på besøk lengre.

på gulvet er det en sort matte som vi ikke ser på bildet. Tenkte en gardin i brunt ville passet? Vi får se hva man finner.Stikkord:

2 kommentarer

cilien

06.05.2011 kl.22:18

Limegrønn gardin anita, limegrønn :) di sei at man ska ikke ha meir enn 3 farge i et rom :)

Iziko

07.05.2011 kl.09:37

cilien: hehe, vi får se:)

Skriv en ny kommentar

hits