Nytt bord i stuen

Fant dette innlegget på dagbladet ikveld. Stuebordet som var blitt litt slitent fikk seg en make over. Bena ble forkortet og fikk litt ny form, bordet ble malt sort og det ble lagt kule fliser på selve bordplaten. Personlig synes jeg dette ble kjempe kult!Hadde du turt å gå så drastisk til verks med stuebordet ditt? Hadde jeg vært flinkere til slikt arbeid hadde jeg absolutt kunne tenkt meg et slikt bord. Men akkurat nå er jeg fornøyd med bordet vi har så det får stå;)

I forrige innlegg nevnte jeg at vi skulle holde på med et hobbyprosjekt i helgen. Det har vi gjort og jeg tror det blir bra. Er bare noen ting vi mangler for å bli helt ferdig. Butikkene her hadde verken plakatmaling, laminerings maskin eller dymo maskin så det må jeg prøve å få tak i andre plasser. Surt, vil jo gjerne støtte opp om lokalbedriftene!

Ellers så synes jeg dagene flyr uten at jeg får så mye ut av dem. Middagene blir ikke så næringsrike og spennende som jeg gjerne vil, huset er ikke så ryddig og rent som jeg vil, og junior får ikke nok oppmerksomhet. Jeg vil så gjerne gjøre flere aktiviteter med ham men desverre blir ikke ting slik. Men det er utrolig hva litt sol og sommer kan gjøre så nå skal den bare komme!!:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits