overtid og brødbaking går hånd i hånd

Siste ukene (halvåret!!) har det vært mange ekstra timer nedlagt på jobbene. Når sjefen drar utenlands 2 uker uten forvarsel kastes man inn i sjefsrollen. Heldigvis gikk det lekende lett. Håper på større ansvarsområde heretter! Jeg har 2 jobber. Sånn blir det når man ikke vet hva man vil bli og derfor ikke har gått noe særlig skole, man må jobbe mye for å i det hele tatt nærme seg normal lønn.

Desverre betyr flere timer tilbrakt på jobb, færre timer hjemme. Men en ting passer jeg på, og det er å bake brød. For brødbaking er en av mine favoritt syssler siden jeg prøvde No knead bread for første gang. har du enda ikke prøvd dette anbefaler jeg deg å ta en titt på denne videoen.Her har jeg bakt en grovere variant. Også nydelig! Første gangen jeg lagde dette gikk hele brødet i løpet av 2 timer!!! Stor hit hos store og små med andre ord!

I bakgrunnen på første bilde kunne du skimte 2 boller (en grønn og en blå). Det var disse 2 som sto til heving. Av en eller annen grunn satt begge fast i dag, men fikk da dem løs etter en liten dra kamp. Smaker helt sikkert fortreffelig uansett!

 

Og til slutt må jeg bare vise frem dette morsomme (men sanne) skiltet jeg kjøpte fra kremmerhuset for noen dager siden. Syntes det var på sin plass da min mann og jeg har feiret bryllupsdagen vår denne måneden;)


Har ikke funnet den "perfekte" plassen til det enda så det får stå i stuen enn så lenge


Ha en flott uke, og nyt fridagen på torsdag. For du skal vell ha fri??:)


Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits