Valgets kvaler...

Kommoden jeg malte er for lengst ferdig og kommet i bruk igjen. Den har fortsatt juniors klær i da jeg ikke har funnet noen bedre løsning riktig enda. Skal jo baaare velge et tema for rommet hans først. Ingen enkel oppgave vil jeg si! Jeg kunne gjort det enkelt og gått for lynet mcqueen, men han har jo ikke sett filmen(e?) engang så synes det ble litt dumt. Lokomotivet Thomas, Brannmann Sam, Timmy Tid og Elias kjenner han veldig godt derimot. Postmann Pat var egentlig valgt, men det ble straks vraket etter noen søk på google. Jeg har null fantasi selv og når jeg ikke fant noe særlig på nettet heller da må jeg finne på noe annet!

Kommoden ble hvit den, men så var det dette med knotter. Jeg klarte jo selvsagt ikke finne noen så da endte de opp som de var. Og det var egentlig helt greit det!


Her ser dere malejobben knottene close up

 

Hos oss har man ikke så mange midler til å fornye interiøret hele tiden så det vi har flyttes STADIG rundt på. Stort sett på leting etter den "perfekte" plassen. En ting jeg føler har funnet sin plass er denne wall stickers'en jeg kjøpte for en tid siden.


Over døren inn til stue/spisestue. Nevnte jeg at vi bor i leilighet...hrmf

Da tar jeg helg, frihelg. Hærlig før man setter alle kluter til i Juli med dobbelvakter og hele 4 dager fritt. Så om det er noen fra en ungdomskole som leser dette, UTDANNELSE er viktig. Hvis ikke ender dere opp som meg som forsiktig setter inn 2 peanøtter i banken når lønningen kommer. Og det etter 140% innsats. Lurt, ordentlig lurt å ikke studere...gir meg iallefall noe å tenke på når jeg ikke får sove om kvelden.

God sommer og god helg uansett lønnstrinn, fagbrev og mastere!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits