Inspirasjons innlegg

Som alle vet så finner man altså ALT på nettet i disse dager. Jeg bruker selv youtube ganske så flittig. Youtube hjelper meg med strikking, hårklipp og matlaging for å nevne noe. Ellers bruker jeg uendelige timer på nette for å finne inspirasjon til...det meste! Som oftest vet jeg ikke hva jeg leter etter, men vet det når jeg finner det!

I går kveld etter junior var lagt skulle jeg strikke (har enda ikke gått i anskaffelse av heklenål, må gjøres snarest) så jeg åpnet datamaskinen på søken etter et enkelt og kjapt mønster. Problemet er bare at det er jo så uendelig mange å velge mellom og timene de flyr. Så plutselig var klokken over leggetid  og ikke en maske var strikket. Men jeg lagret heldigvis de mest aktuelle så kanskje starter jeg i kveld. Må bare velge hvilken først, den ene overgår jo den andre.Denne søte kamerabeskyttelsen gjør kameraet litt mer støtsikkert og en hel del mer attraktivt!

 Kanskje dette hadde vært en flott og oppmuntrende gave til en røyker som vil slutte

 


kan dette være et rimeligere alternativ til ekte bling? 2011 kan være året som forandrer gangstere og hvordan vi ser på dem for alltid! I stedet for å stå å hoppe med bilene(som på film) så har dem baksetet fullt av garn mens heklekroken går som det suser i passasjersetet! bare en tanke....

De kan foreksempel pimpe bilene med disse. Slike vil faktisk jeg ha!

 

Nå er det ikke noen hemmelighet at vi har vært heldige med været her i nord norge. Vi har faktisk sommer nå!!! I fjor ble sommern elegant hoppet over og vi gikk fra vår til høst. Men i år har vi hatt flere uker med solskinn. Trenger ikke å reise til syden når man har det så fint hjemme! I tilfelle det er noen fra sør norge som leser dette så er det bare å reise nordover om dere vil ha sommer i år!God sommer :)

Alle bildene er fra Knithacker. Mye god inspirasjon og hente!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits