Gammel stol, ny kjærlighet

Når det kommer til gamle møbler er jeg veldig svak! Jeg tror jo det at når jeg en gang får meg hus så skal alt komme til sin rett og mannen min vil takke meg for minegodekjøp.

Jeg kjøpte for 1-2år siden en gyngestol på loppemarked. Og jeg elsker den, den er så blå og fin og ser bare så fin ut! Den skal jeg ha i nyhuset når vi finner og kjøper det. Har desverre ikke noe bilde av den men den er...spesiell;)

Jeg har lenge gått å sett meg ut 2 stoler min mor har på hytten, men ikke fått slått kloa i (enda). Lykken var at en hyttenabo hadde 2 veldig like stoler som han skulle kaste og min far ymtet frempå at yndlingsdatteren har lenge øsnket seg slike å slik ble de altså mine. Nå står de på badet og venter, venter på HUS! Har jeg nevnt at vi ønsker oss eget hus foresten?

Slitne føtter

Slitent sete

Sliten rygg

Sliten malingjeg skal passe på deg, fine stolen min:)

Some jeg nevnte tidligere så var det 2 slike stoler jeg fikk, den andre er ikke fullt så sliten som denne men like sjarmerende.

 

Så tilslutt bare et lite tips om du vil spare penger. Jeg kjøper alltid store esker vaskemiddel og selv om jeg ikke har regnet på det så vet jeg at vi sparer penger på det. Vaskemiddelet avbildet er kjøpt på eurokjøp i Bodø, men normalt kjøper jegalltidpå Felleskjøpet på Ørnes. Støtter den lokale handelstanden mest mulig, det er viktig på slike småplasser.

 

One of my 2 new chairs. Placed in the bathroom for now. Isnt it just too cute, I love it and think it will go perfectly in our new house...when we buy it!

And at the end a small tip for saving money, buy your detergent in bulk. 

Én kommentar

Peggy

01.08.2011 kl.19:44

I just found your blog over at Lovely Lights. I used the translator to read your post. How fun! Stop over and visit my blog if you like.

Skriv en ny kommentar

hits