Ferie

Da nærmer ferien seg over og vi begynner å forberede oss på hverdagen med jobb og barnehage. Vi trengte alle mann noen fridager med familien. I år reiste vi til Sørvågen. Sørvågen er en idyllisk liten plass ytterst i Lofoten. Vi bodde på en rorbu som jeg selvsagt glemte å ta bilder av inni. Den er restaurert av Øyvind Arntzen som driver fiskemottaket "Brødrene Arntzen". Alle som kjenner/ kjenner til Øyvind vet at han er en spennende mann med mange baller i luften til enhver tid. Kona hans Nina driver "Butikken på kaia" som jeg varmt kan anbefale, mer spesiell butikk opplevelse skal du lete lenge etter! Du finner en gruppe på facebook om du ønsker en liten smakebit.Her fiskes det rett utenfor verandadøra på rorbua vårVidere gikk turen til Øya Kos og videre derfra reiste vi til Bodrum i Tyrkia med båt. Vi bodde ikke så langt fra Bodrum, nærmere bestemt Yalikavak som er et sjarmerende tettsted som yrer av liv. Late dager ved bassenget, markeder, surfing og bading er vell passende stikkord for ferien der.Er det ferie så er det ferie. Og til dere som lurer, JA jeg er sponset av Moët;)

Yalikavak by night.


Junior elsker å bade! Ikke noe å utsette på utsikten. Dette er tatt på taket der vi bodde.


 

Det er desverre noe feil med bloggen idag så får ikke lastet inn bilder så får heller komme sterkere tilbake på det området.

19.08 Da har jeg fått lastet opp noen bilder/ Uploaded a few pics:)

 

Holidays are coming to an end and we are starting work and kindergarden again. Dreading the long and dark winter, but looking forward to getting into wintersports. We travelled to Lofoten islands and Turkey this yr(and a day in Kos- Greece). Swimming, wind surfing, tanning and markets pretty much sums it all up. cant seem to upload any photos today, will do as soon as Ive sorted that out.

 

 

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits