Nytt barnehage år

Nytt barnehage år er i gang og junior er flyttet fra den minste avdelinga opp på "Utsikten". Og det er en lettet mamma som ser at han trives veldig godt:) Som alle småbarnsforeldre med barn i barnehage vet så er det lurt og merke klær med navn så de ikke forsvinner.


Her er de ferdig merkede klærne

En kveld over strykebrettet og 100 navnekapper senere er det aller meste som brukes i bhg merket. Jeg bruker navnelappene fra markmaster og er veldig fornøyd. Akkurat nå har de -50% på navnelapper så "løp og kjøp"!

Høsten er kommet og jeg har tent lys og koser meg inne mens tåka likker tykk utenfor stuevinduet. Det er en liten (ørliten) sjarm med høsten og selv om jeg som oftest lengter til varmere strøk! Men inntil vi er der er det vell bare å fokusere på de gode ting og gjøre det beste ut av ting.

Her om kvelden var det vaffler med nyrørt rips som gjorde susen.God helg

100 name tags found their way to juniors kindergarden clothes for the start of the"new year". (Our school/kindergarden yr starts in Aug) Theres no point trying to deny that autumn is here so at the moment we just making the best out of the cold weather. Candles, norwegian waffles, fresh red currant jam and family time helps;)

2 kommentarer

cilien

10.09.2011 kl.10:39

Før e gjæv husmor du e :) Supert tips om merkelappa før e sku ha hatt sånne klisterlappa men ha ikke funne nån gode tilbud side, men no ska du sjå da bi klisterlappa på ho mor :D

Jannike

12.09.2011 kl.20:31

Utsikten ;)) Maurtua er for 5-6åringer ;)))

Skriv en ny kommentar

hits