Look who's laughing now!

Jeg har i lengre tid hatt så lyst på chilli poppers men desverre selges de ikke på Vikingen pub & spiseri lengre. Så i dag bestemte jeg meg for å lage dem selv. Chilli fylt med philadelfia dyppet i en tempura røre og frityrstekt. Fantastisk!!:) Neste gang skal jeg saumfare alle (3) butikkene her etter cheddar ost til å blande med philadelfiaen. I tillegg skal jeg lage tempuraen litt tykkere så den fester seg bedre på både løkringer og chillier.

Når jeg først var i "kokkelerings" humør lagde jeg like greit løkringer og chilli con carne i tillegg, og for en gangs skyld ble alt vellykket. Ja for det er langt fra noen selvfølge. Jeg har lenge vært overbevist om at det ligger en forbannelse over meg når det kommer til matlaging. Helt sant!

Ok så ser det ikke så appetittelig ut, men utsende er ikke alt / I know it doesnt look too appealing, but it did taste good!

my first chili con carne, yum!

 

Ive been craving chilli poppers for ages now, and since the local pub stopped selling them I had to come up with a replacement myself. And Im so pleased the the result, they were soooo good! however next time I will improve the recipe a little with adding cheddar and making the tempura batter a little thicker. hopefully it will stick better to the chillies.

I decided to make onion rings since I already had the batter and they were pretty darn good too;) And to make sure I left the kitchen in a complete mess I made chili con carne. very impressed with my own effort and how it all turned out as Im convinced theres a curse over me when it comes to cooking.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits