sengetid

Da junior skulle bytte fra babyseng til storgutt seng var jeg veldig usikker på hvilken seng jeg skulle velge så vi ventet ganske lenge. Omsider fant jeg den PERFEKTE senga og det var ikke tvil, det var den senga han skulle få. Senga var ganske dyr og ble bestilt fra det store utland. Måtte plusse på 1000kr i porto og, men jeg må si jeg synes det var verdt det. Hva du ikke ser på bildet her er at det er et lys inne i senga som man bare trykker på for å slå på/av. Dette lyset er akkurat passe til å lese en bok i på kvelden, så vi slipper å ha på taklyset da.

Kan jo nevne at han er en stor tog entusiast og da var det kanskje ikke så rart at senga falt i smak!


beklager dårlig kvalitet på bildet.

Har i ettertid kjøpt Thomas gardiner som du så vidt ser et hjørne av på bildet. Et skikkelig Thomas rom med andre ord:)

 

When Junior needed a big-boys bed the choice was easy. As soon as I saw this bed I knew I had to get it. Never mind the fact that it was way out of my budget and I had to pay 1000 kr in postage (R1392, $164, £105). I love it and most importantly, Junior diggs it! I later found some Thomas the tank engine curtains to match it so now he has a train room fit for a 2,5yr old:D

Stikkord:

4 kommentarer

Vanja

06.10.2011 kl.12:20

Så fin blogg du har :)
Skikkelig kul seng, litt gøy når det ikke er en "vanlig" seng :)

Anniken Helen

07.10.2011 kl.19:50

Å så artig =)

Elisabeth

10.10.2011 kl.14:46

Thomastogseng! Min eldste som nå er 16 var svoren Thomastilhenger. Han ville nok gitt mye for å sove i en Thomasseng i 2 - 3-årsalderen :)

Skriv en ny kommentar

hits