Regn og høst

Her har det regnet i flere dager nå og både store og små kan bli litt lei av å sitte inne. Slevfølgelig har vi både støvler og regnhyr men dørstokkmila er ganske lang når det er slikt vær ute. Så da prøver vi å finne på litt kos inne i form av tegning, maling og div leker.

Her om dagen kom jeg over noen gresskar laget av papir jeg tenkte vi kunne prøve. Desverre ble jeg skuffet da jeg oppdaget at vi ikke hadde orange ark. Men sorte og dyprøde får gjøre susen, så lager vi heller noen i orange når jeg har skaffet det. Disse var super enkle å lage! men ikke det beste prosjektet med en 2,5 åring da det eneste jeg lot ham gjøre var å hjelpe til med å stifte dem sammen...
easy peasy lemon squeesy


It's been raining for days here now and we are constantly looking for new activities to do inside. The other day I came accross some paper pumpkins I liked so had to give it a try. This turned out to be more of an activity for mom then for junior as all I let him do was help out with the staples.

On the pictures u can see them in our kitchen window looking out on all the rain. Now mom has to quickly get ready for a few hrs of work while dad and junior will enjoy a sunday roast:)  (I will have leftovers later yum yum)

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits