Bloggeland, hvor var nå det igjen?

Jeg har helt oversett bloggen helt i det siste og kan desverre ikke love at det blir noe bedre fremover. Tiden strekker bare ikke til akkurat nå. Grunnen er dette:

Jeg er plutselig havnet på skolebenken igjen. Er bare Norsk og Historie men jeg må være ærlig å si at det er mye vanskeligere enn jeg trodde det skulle være. Veldig mye å sette seg inn i, og store oppgaver som skal leveres. Men det er min egen feil at jeg ikke fullførte allmennfagene tidligere så nå er det bare å brette opp armene å bli ferdig i juni(forhåpentligvis).

Men jeg kan vise dere bloggen til flotte Hilde Lund som jeg møtte i helgen. Hun er en profesjonell magedanser som tok turen til Ørnes for å vise oss stive nordlenninger "how to shake it". Det var et morsomt kurs og vi var en gruppe på 16 damer som turte å stille opp. Her kan du se Hildes innlegg fra kurset (med bilde av gjengen). Jeg må få skryte litt av Hilde Lund for jeg ble imponert over hvor flink hun var til å lære bort det hun skulle. Hun var veldig motiverende!

Det var et innførende kurs i egyptisk magedans og jeg kan anbefale det videre. Det er en del teknikk, men slik er det jo med alle danseformer. Veldig morsomt og god trening på en gang, kan det bli bedre?! Håper jeg tar meg selv i nakken og faktisk øver på dette for det kunne vært morsomt å lært enda mer om hun kommer tilbake.

En av de flotte damene på kurset, Siw Yun (?), har planer om å starte opp en magedansgruppe på Gym1 på Reipå så det gjenstår å se hvor mange av oss som finner veien dit.

 

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits