Godt nytt år alle blogg lesere

Vil starte med å ønske alle et riktig godt nytt år! Årets første dag i 2012 har gått med til sortering av klær, kvittet meg med 4 poser så nå er jeg klar til å handle inn ny garderobe ;)

Middag har vi og spist, det ble rester fra gårsdagens kalkunmiddag. Smakte utsøkt i dag og!

Som alle vet har vi hatt en smør krise i Norge. Å det MÅTTE jo bare skje rett før jul. jeg fulgte ikke spesielt med på denne krisen bortsett fra at jeg konstaterte tomme hyller når jeg handlet. Når det bare var få dager igjen før jul grep panikken meg, hvordan skulle vi få jul i huset om jeg ikke fikk tak i meierismør???? Hesblesende kjørte jeg innom alle butikkene i bygda og de 2 nærmeste. Og til mitt hell fant jeg 1 pakke meierismør til slutt. Kjente jeg kunne slappe litt mer av da.

MEN så begynte jeg å lure på hva jeg skulle bruke dette smøret til, jeg har aldri før hatt bruk for meierismør for å være ærlig. Så jeg satte det i kjøleskapet....og i dag dro jeg det frem, fotograferte det og satte det tilbake.

 

 Så jeg vil påstå at vi kom oss gjennom krisen veldig godt;)

 Godt nytt år!

A shortage of butter has been the reality in Norway the month before christmas. People has litterally been fighting over the last few pounds at the shops. I didnt really care much about it until a few days before christmas. I went out to all the shops in town, and the 2 neighbouring towns. I managed to get my hands on a half a kg block. I put it in the fridge not really sure what to use it for as I never really use this butter. So the days went and today I pulled it out the fridge took a photo and put it back. We suvived this krisis too;)

And last but not least I want to wish all my readers a happy new year, may 2012 be a year filled with happiness and love

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits