en bitte liten hemmelighet / secrets

De siste 3 mnd har jeg båret på en bitte liten hemmelighet. Nå er hemmeligheten begynt å bli så stor at det er vanskelig å holde det hemmelig lengre. Dessuten er det jo så hyggelig å få dele slik en god nyhet!!

For the past 3 months Ive been carrying a tiny tiny secret around. The little secret is getting bigger and I am struggling to keep it hidden much longer. And besides, news like this are meant to be shared arent they:)Jeg har vært veldig trett og sliten, litt kvalm og syk, men nå er alt det over og jeg er tilbake i toppform. HÆRLIG å være gravid når man er i så fin form! Overrasket over magen som vokste så fort denne gangen! Men sånn er det vell når man har vært gjennom en graviditet før. Ellers så holder jeg på med siste innspurt skippertak med skolearbeid før eksamen i mai. Har enda noen prøver og innleveringer igjen, men det er godt at det nærmer seg. Så nå er det bare å få inn særemnet så man har en sjangs til å bestå norsken, det henger i en tynn tråd men jeg må bare prøve!

Ive been very tired, quesy and sick for the first 2 months but that has all passed now and Im back to my normal self again. I love being pregnant when Im feeling this good! Im very surprised that the belly started growing so early this time, but it doesnt bother me. I think its cute and Its not like Im pregnant all the time so I will enjoy it for the short 6 months I have left! Other than being pregnant Im still trying to get through this school year. Struggling and wanting to give up, but exams are so close now. A few more assignements and tests and If everything goes well I will pass.....eeeeek. I have to!!

 

4 kommentarer

Anniken Helen

12.04.2012 kl.13:28

åå, så koselig! Gratulerer såå mye, Anita :)

Linn H.

13.04.2012 kl.15:03

Gratulerer så mye :) Så moro

Iziko

13.04.2012 kl.17:15

Anniken Helen: Tusen takk:)

Iziko

13.04.2012 kl.17:16

Linn H.: takk takk:)

Skriv en ny kommentar

hits