Ganske så avslørende eske - One revealing Box!

Nå er jeg kommet langt nok i graviditeten til at det ikke er super-hemmelig lengre så da måtte jeg innom apoteket for å kjøpe et kosttilskudd for gravide. Boksen er jo så avslørende og med det lokale apoteket midt i kjøpesenteret så har jeg ungått det så langt. Jeg har tatt Folat siden før jeg ble gravid og fortsatte da jeg fant ut at jeg var gravid. Har tatt vanlige mutivitaminer i tillegg. Ellers så trodde jeg at i denne graviditeten skulle jeg spise så sunt, men det har heller blitt tvært imot. Nugatti og smågodt har jeg spist hver uke (heldigvis ikke daglig!!) og det har vært mye snadder mat. Innimellom har jeg hatt gode dager med mye frukt, men null trening! Skjærpings!!

Slike ser boksen ut. VELDIG avslørende som sagt så den måtte pent vente til jeg følte meg litt klar til at nyheten kunne komme ut. Bor på en liten plass så her skal alle snakke (og mene!) noe om alt. Sånn er det bare.

 
Må si jeg ble lettere sjokkert da jeg så størrelsen på hver pille, de er jo gedigne!! Men pakket  med vitaminer og mineraler og alt det kroppen trenger. Man tar 4 piller om dagen, den store hvite, den blå/sorte og de to gule kapslene. Den hvite måtte jeg brekke i 2 og enda var det bare så vidt den gikk ned. Blir sikkert lettere etterhvert.

Since my pregnancy isnt super ûber secret anymore I finally went to the local pharmacy and got some pregnancy suplements. The box is SO revealing with PREGNANT written all over it!!! So Ive been taking regular multi vitamins and folic acid up until now. The tablets in this box are huge, and I can barely get them down, but knowing that they are packet with goodness I forced the first 4 down today and will continue, jsut hoping it gets easier;)

 Da har jeg fullt opp med skolearbeid hele helgen så jeg skal komme igang så det ikke blir alt for seint. Jobb i morgen:)

Now I gonna hit the books so I dont have to sit up all night, Ive got work in the morning after all.

God helg

Have a nice weekend:)

Stikkord:

3 kommentarer

nathalie 18 år

13.04.2012 kl.22:57

De begynte jeg med i går:)
Gratulerer! :)

jeg bruker også disse :)

Pco jenta

14.04.2012 kl.13:43

hehe jeg klarte til slutt ikke ta de hvite, de jeg ikke fikk de ned hehe..men ja de er store...og mange.

Skriv en ny kommentar

hits