Interiør tips fra min søster

Min interiørfrelste søster har alltid så mye fint å flott hjemme hos seg. Der finner man alt fra sink hus til ugle lamper, alt plassert etter alle perfeksjonismens regler. Ofte når jeg er der finner jeg inspirasjon og ideer til ting jeg lett kunne ønske meg hjemme. Sist jeg var der fikk jeg tatt noen bilder sånn for å sikre meg at jeg ikke skulle glemme noe til jeg skal innrede mitt eget hus en vakker dag;)

Jeg har SELVSAGT fått med meg at det er veldig " in" med slike greiner med kongler på. Jeg har sett på flere interiørblogger at de plasseres i vaser og slikt. Søsteren min var selvsagt tidlig ute med dette. Hun tok ideen litt videre og plantet faktisk et helt tre med sluke greiner og kongler på. Dette ble sirlig plassert utenfor (!) stuevinduet så det skulle vises godt. Lurt så får hun plass til flere ting inne!!

En annen ting hun har som bare er så knall stilig er denne kombinerte lampen og vifte. Legg merke til detaljene! Nå er jeg ganske frossen av meg så tror ikke denne har blitt brukt så mye hos oss, MEN nå har det vell aldri vært meningen at alt av interiør nødvendigvis skal brukes:)

2 kommentarer

frknmamma

01.06.2012 kl.23:02

DUST!!! E HATA DEN LAMPA DER! DESSUTEN E DEN IKKE MI!

frknmamma

01.06.2012 kl.23:24

Haha tenk at du ha vært å tadd bilde av lampa:p

Skriv en ny kommentar

hits