Søsterns hus 2

Ja da er det vell mange som er spente på dette innlegget. Jeg har vært på besøk hos søstern min igjen og sikret meg noen bilder. Tror jeg holder meg til 2-3 bilder per innlegg så får vi flere innlegg å glede oss til!

Denne gangen hadde hun et lurt tips om hvordan glassdør man kan velge for å beholde det naturlige lyset i hjemmet, men samtidig skjerme for innsyn. Det som er en ekstra bonus med denne døren, spesielt for småbarnsfamilier er det at det blir ikke fingermerker på den. SUPERT! Denne døren er inn til badet så barna på 1 og 3 år kan bade mens hun driver med andre huslige sysler og samtidig ha et slags oppsyn med dem. Ikke noe drukninger der i gården nei!


Alle som kjenner søstern min vet at hun har "støv på hjærn" som vi sier her nord. Hun har et hus som er plettfritt til en hver tid!! (det har selvsagt jeg og...) Hun rydder og vasker, og er helt rå på sortering. Minner meg på flere bilder jeg må få fatt i. I allefall så tipser hun om at det gjør jobben mye lettere om man har det man trenger høvelig lett tilgjengelig. Så hun har rett å slett fått satt opp en stang for enkelt å holde styr på sprayflaskene. Stanga er i børstet stål så den bryter ikke med interiøret ellers i huset. Så der har dere noen enkle tips for å gjøre hverdagen enklere!

 To be continued...

 

 

Én kommentar

summerparadise

05.06.2012 kl.22:19

spennende med slike innlegg.

Summerparadise♥

Skriv en ny kommentar

hits