Nytt magebilde :)

Kynnere, spark og klær som ikke passer....jepp det oppsummerer vell egentlig hverdagen. OK, kanskje ikke helt. Jeg gjør jo litt da, selv om det kan variere kraftig fra dag til dag. Helgen f.eks har jeg sovet bort. Jeg har vært så utrolig trett siste 2 dagene, ja faktisk har jeg tilbrakt så mye tid i sengen at mannen begynte å bli bekymret. Vet ikke helt hvorfor jeg har vært så trett, men i dag var i allefall energien tilbake. Heldigvis:)

Jeg har fått tatt nytt magebilde. Nå er jeg 29 uker på vei. Jeg har lagt på meg 12 (!!!) kg så langt. Håper kanskje vekten kan roe seg litt, det skal jo tross alt av igjen;) Men så lenge lillebror er frisk og rask så er jo det det viktigste! Tradisjonen tro har jeg joggebukse på meg på bildet. Hver kveld tilbringes i joggebukser, tights eller store løse bukser. Komfort, komfort, komfort!

Hvis det var noen som lurte på hvor Global knivene er kjøpt, så ble de bestilt fra Kitchn. De selger kvalitetsvarer til gode priser! Jeg har vært medlem leeenge og holder alltid øye med medlemstilbudene de sender ut. Faktisk har jeg fulgt med i 1 år nå for å se om det skulle komme tilbud på Global knivene. Desverre har jeg ikke vært så heldig men som dere så ble de bestilt uansett. Og jeg må si etter bare noen dagers bruk er jeg helfrelst, aldri mer uskarpe kniver på dette kjøkkenet! Jeg skar svor på ei ribbe her om dagen og jeg trodde ALDRI det skulle gå så lett. Det var jo bare å la kniven gli gjennom jo!! :)

Dagen i dag har jeg fått gjort så mangt her hjemme, desverre er det ikke alt som ses....klesvask, bretting og vasking av gulv. Mens andre ting er mer synlige...ommøblering av soverom feks. Har fått bakt en kake sammen med Junior, denne VAR synlig;) Kvelden kom snikende på meg og jeg som hadde planlagt dekket kveldsbord måtte raske sammen noe veldig kjapt. Stekte noen poteter som var igjen etter søndagsmiddagen og tømte eggeblanding over det hele. Ikke noe spesielt, men det ble i allefall bedre enn bare noen skiver med pålegg.


Hakket gressløk, fersk fra hagen


 Men da skal jeg få strikket noen masker før jeg finner sengen. Jeg har junior hjemme i 3 uker nå og vi har lagt bakeplaner for i morgen. Må nesten ha litt planer for hver dag så dagene ikke blir så lange og kjedelige for ham.

Har du noen gode forslag til hva vi kan finne på fremover? Forslag mottas med takk :)

Stikkord:

7 kommentarer

Taiba

23.07.2012 kl.22:09

søtt bildet:)

Iziko

23.07.2012 kl.22:13

Taiba: Takk:)

siljeestavne

23.07.2012 kl.22:37

Gratulerer med 29 uker :)

Iziko

23.07.2012 kl.23:17

siljeestavne: Tusen takk, og gratulerer med 33:) Lykke til videre!

Iselin - Ung 2 barns mamma

24.07.2012 kl.14:49

Søt liten mage :)

Iziko

25.07.2012 kl.17:11

Iselin: takk takk:)

Jk

26.07.2012 kl.01:20

Badeland! Aiden kommer t å ælsk da!

Skriv en ny kommentar

hits