Bæreposer til besvær

Hjemme hos oss har vi det selvsagt på stell til enhver tid. Men av og til kommer jeg over ting som kunne vært gjort bedre. Som denne lekre plastposen...fylt med flere plastposer....som igjen gjerne har en eller to plastposer stappet i seg igjen. Kjent syn?


Så jeg skjønte jo kjapt at her måtte noe gjøres, det er jo ikke noe direkte hyggelig syn å se det der i skuffer og skap!!

Heldigvis har jeg et lyst hode (ikke bare på utsiden...) så kom kjapt opp med en plan som jeg viste ville funke! Posene skulle brettes i sirlige små trekanter. Slik jeg brukte å gjøre før, da jeg faktisk også brukte å ha med poser når jeg skulle på butikken. Gone are those days!

Slik gjøres det:Legg posen flatt på benken foran deg...

Brett posen så det er bare halve bredden igjen...Brett til halve av halve bredden...NÅ kommer det vanskelige;)Brett en slik trekant og fortsett med den opp - opp- opp til du er neeeesten helt på enden av posenDu vil se at det blir slik en lomme, og den bretter du siste delen av posen inn i. VOILA du har brettet din første "bæreposetrekant";)Jeg brettet 24 poser før jeg ble lei. Dette er nok kjedelig når man har en hel haug med poser å brette, men UTROLIG plassbesparende! (Og det er litt lettere å kaste 2-3 slike trekanter i veska i håp om at man kommer på å bruke dem istedenfor å ta i mot enda en bærepose) Trøst deg med at når du har brettet ferdig så er det gjerne bare 1-2-3 som skal brettes neste gang du har handlet:)

Ikke bare sparer man miljøet, man sparer faktisk penger i tillegg. De fleste butikker tar jo faktisk betalt for poser. 1 krone blir fort mange kroner som kunne gått i Juniors sparebøsse f.eks.
 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits