Middag

Tenkte jeg skulle overraske mannen min med en skikkelig snadder middag i dag. Hamburgere og chips! Måltidet er selvsagt fullt av karbohydrater, kalorier og det som værre er! Skal det være lettvint så skal det være lettvint.

Det var skikkelig godt! Personlig ble jeg ikke helt fornøyd med selve hamburgerkjøttet, det var en 6 pk med osteburgere fra Coop Prix. Men med alt av tilbehør (MYE løk, tomat, kinakål og dressing) så ble den absolutt spisende likevell. Etter å ha jobbet på gatekjøkken i 2 år er jeg nok i overkant kresen på burgeren min og det skal litt til før jeg føler den er 100%. Men til å være en så lettvint middag så må jeg si det var GODT:)  Er godt med noe annet enn den "samme gamle" middagsmaten og da!

Nå er det klesvask som står på planen, har lurt meg unne noen dager...og skjønt at den eneste jeg lurte var meg selv:( Henger litt etter med andre ord!!! Første stativet er fylt og neste lass er i maskina, OH JOY!

 

Bruker du å også å spare på skittentøyvasken så du kan ta alt på en gang fordi det bare er SÅ MORSOMT? eller er det bare meg?

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits