Forberedelser

Denne helgen har vi endelig begynt forberedelsene til lillebror kommer. Vi har vært på shopping og da fant vi endelig et stellebord, ikke så ulikt de jeg hadde sett på hos Basson og Babytrold faktisk:)

Vi kjøpte VELDIG MYE til storebror! Bukser, topper, sokker, uteklær og div småtterier. Til lillebror ble det og noen plagg, trengte ikke så mye siden vi har en del fra storebror, men er jo morro med noe nytt da! Sokker, strømpebukser, bodyer og noen sparkedresser ble det. Jeg hadde håpet å få kjøpt litt fra Newbie serien fra Kappahl og, men fant ikke butikken før i det vi skulle hjem.

Nå er alt vasket og vi føler oss litt mer forberedt på å få baby i huset. Vi holder enda på med litt oppussing her og der så vi kan godt vente litt til for å få ting enda mer på plass.
Snart er mitt lille maleprosjekt på soverommet ferdig så da kommer det litt bilder derfra. Kan avsløre at jeg har bestilt et veggklistremerke fra ebay som skal opp over babysenga. Håper det er like stort og blir så fint som jeg planlegger!

Jeg har så vidt begynt på hentesettet, som jeg skal være den første å innrømme at jeg IKKE blir ferdig med. Men men sånn er det bare. Lillebror skal nok få klær å reise hjem i uansett om det ikke er hjemmestrikket:)

2 kommentarer

Jk

24.09.2012 kl.00:48

Lura på ka han lillebror ska heite :) Romeo sitt hentesett?

Iziko

26.09.2012 kl.23:41

Jk: Han ska heite Ernst...sei han Aiden

Skriv en ny kommentar

hits