Gutter, krypdyr og pakker i posten

Man kan finne så mangt å leke med på tur hjem fra barnehagen. Her om dagen var det en stor edderkopp som fanget juniors oppmerksomhet! Jeg kan ikke si jeg personlig er spesielt glad i disse krypene, men prøver likevell å beholde roen rundt junior så min egen skrekk ikke skal smitte over.

Junior syntes dette var ganske så spennende. Han lot edderkoppen gå opp etter armen og på hendene...


Så ble den plutselig satt på bakken og trampet på. Nye eventyr i vente for junior:)Disse lå i posten og ventet på meg i går. ALLTID spennende med pakker i posten! Den fra Sportmann inneholdt et regnsett til junior og en genser til mor selv. Dette bestilte vi for noen uker siden og var sikker på at det hadde skjedd en feil så det var bare på nippet at det ike ble dobbelt bestilt! har verken mottat mail eller noe om at ordren var verken mottatt eller sendt. Dårlig av Sportmann synes jeg!

MEN den andre pakken derimot, fra ebay tok det bare noen dager å motta. Bestilte et klistremerke for å ha på veggen over babysengen. Ikke noe veggord, men....et GIRAFFHODE som liksom ser over kanten og ned i sengen:) Syntes det var litt morsomt, og med en mann fra Sør Afrika så må man jo ha noen afrikanske touch i huset!Slik ble den på veggen. Nå har vi panel på veggene så det er jo ikke akkurat det optimale underlaget, men nå er det nå bare sånn det er. Synes det hvite ble så fint mot den nymalte grå veggen! Fornøyd:)

 

Nå skal junior og jeg kose oss med duplo og hekling...kanskje går vi oss en tur senere. Jeg er nå i uke 39 så nå kan i grunn bare lillebror komme:)

 
 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits