Ny garderobe

Nå som jeg er bare dager fra termin er jeg begynt å drømme om å ha på meg normale klær igjen. Akkurat nå er det bare kjipt å kle seg om dagen. Både fordi magen er så stor at ingen ting sitter pent lengre, og fordi klær egentlig bare er ukomfortable for tiden!

Jeg er veldig spent på hvordan magen er etter fødselen, og om den trekker seg tilbake igjen! Også spent på hvilken str jeg trenger i klær etterpå. Jeg har alltid vært str S men har en mistanke om at jeg kanskje er en M etter fødsel;) det gjør meg ingen ting bortsett fra at jeg har jo da INGEN bukser som passer. Har pakket en nyinnkjøpt bukse som det er meningen jeg skal reise hjem i men hva om den ikke passer!!? Har også 2 nye topper i bagen. Viktig å føle seg litt fresh etter fødsel å da er det greit å slippe "de samme gamle fillene" og heller ta på seg noe helt nytt. Gleder meg:) (begge toppene er kjøpt inn med tanke på at amming skal være lettvint)

Gleder meg til å handle inn litt nytt snart. Synes det er utrolig mye fint i butikkene nå, mye mer min stil enn det har vært på lenge! Digger en strikket genser med glitter i som jeg fant på vero moda her på Ørnes på onsdag. Den SKAL jeg prøve når magen er borte:)

Her kommer 2 outfit bilder jeg liker og en sneak peak av min nye bukse;) det er en dongeribukse fra Bergans faktisk. Litt sånn posete så tror den kan fort bli en skikkelig kosebukse!

4 kommentarer

frknmamma

05.10.2012 kl.11:31

Pøh, om 2uke går du i xs/s ijænn! Du kan jo få lån mine åletrange bukse etter fødseln (baggyjeans for d) Hmf!!

Synnøve Renate Kolvik

05.10.2012 kl.11:49

Ja, er alltid "spennende" å finne ut hvordan kroppen er etter fødselen, jeg passet INGENTING :O Så håper virkelig du passer no :D Krysser fingrene for deg! Og venter i spenning for å få se den bergansbuksa:)

Jk

05.10.2012 kl.21:42

Forresten korsn laga du de oppsettan mæ klea? Huska e va på ei sia før e kun lag sånner oppsett å da va masssssse klea der!

Iziko

07.10.2012 kl.16:14

Jk: polyvore.com :) lager sjeldent selv, finner de på pinterest! SO ADDICTIVE

Skriv en ny kommentar

hits