Home sweet home

Lørdag var det tid for å reise hjem med lillebror. Daddy og Junior kom å hentet oss. Jeg kan love dere det var en som var spent da han kom inn døren:)

Turen hjem gikk fint, han sov hele veien. Men måtte spise så snart vi var over dørstokken;) og det føles det som han har gjort siden og...er litt slik til å begynne med før produksjonen har tatt seg opp.

Her kommer det noen bilder jeg har knipset fra sykehussengen

Frokost på sykehuset er ikke noe å rope hurra for akkurat. Men spise må man! Jeg spiste stort sett ost på skivene mine.

Norvegia i skiver:)

Lunch var litt bedre. Bedre enn den så ut! Men kanskje mest pga den boksen oppe til venstre...sjokoladepudding med vaniljesaus NAM

Fikk tid til å feste resten av trådene på lappeteppet. YAHOOOOOO! Endelig! Det rare er at nå vil jeg ikke avslutte det, jeg har lyst til å hekle flere lapper. Jeg må ha en skrue løs for jeg var jo intenst lei for bare 1-2 uker siden. Mulig det er for at jeg blir så fornøyd med hvordan det ser ut til nå:)

Jeg får ikke nok å tar meg selv i å bare ligge å se på vidunderet. Jeg føler meg så utrolig heldig som har fått 2 friske og flotte barn! Gleder meg til rutinene er på plass så vi får gjort litt mere sammen som en familie:)

3 kommentarer

Veronica

15.10.2012 kl.15:27

Fantastisk fin gutt og teppe du ha laga og:)) savna ikke sykehusmatn, e spist kun tyttebær på beødskiva der. Jordmødren syntes e va rar:))

Jk

16.10.2012 kl.01:10

Han e så fiiiin!! E kommer på besøk snartsnart!

Iziko

17.10.2012 kl.12:20

Veronica: hehe, ja da skjønna e;)

Skriv en ny kommentar

hits