Halloween

Her i huset synes vi det er stor stas med Halloween som er I DAG:) Merker at det er litt delte meninger om denne feiringen som vell er størst i statene. Jeg har aldri vært der og har derfor heller ikke spesielt peiling på hvordan det gjøres der. Men har en anelse om at det gjøres STORT, som det meste der borte, hehe. Jeg synes uansett at det er morsomt med et avbrekk fra hverdagen og det gir Halloween meg. Å hvem liker vell ikke å kle seg ut??! Morro for store og små det:D

I fjor arrangerte vi Halloween selskap for barn og hadde egentlig planer om det samme i år. Men med en nyfødt i huset (som er halveis under oppussing) så innså jeg kjapt at det ble litt for kaotisk. Bestemte meg derfor for å bare pynte litt utenfor inngangsdøren. Har ikke så mye pynt men ser for meg å kjøpe litt hvert år.

Spindelvev med flere edderkopper i. Dette er jeg veldig usikker på om jeg klarer å fjerne selv...har mareritt om at de edderkoppene PLUTSELIG blir levende :| huff

Litt mer koselig pynt! Blir pent med lys i lykten når det blir mørkt ute:) i tillegg har vi en sort bøtte (heksegryte) full av godteri klar til utdeling om det kommer noen på døra i kveld.

Skal få tatt nytt bilde når det blir mørkt, men dette er et gresskar som festes over utelyset. Synes den er litt kul, ikke tvil om at barna er velkommen i dette huset når de er ute på knask eller knep runden. Det er ideen i allefall:)

Glemte nesten sv denne skumlingen!

Skal du feire Halloween?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits