Ny lampe

For en tid siden hadde jeg bilde av en lampe jeg ønsket meg. Lampen ble bestilt og det viste seg at det var lang ventetid. Så lang at plassen jeg opprinnelig hadde tenkt å ha den plutselig ikke føltes riktig lengre. Så esken med denne kule lampen ble satt på boden. Jeg hadde dårlig samvittighet for hele kjøpet, spesielt med tanke på at dette er andre lampen jeg har bestilt som bare er blitt satt bort!Men så kom rom123 i posten og de hadde tilfeldigvis skrevet om lamper. Det var bilder av mange og jeg tittet febrilsk etter en til lekerommet (driver og ordner) da det slo meg at jeg hadde jo en allerede!

Skikkelig kul lampe, sant? Den har ledning med "tøy" rundt. Sånn det var før i tiden. Jeg digger det, synes det er mye penere enn bare selve ledningen!

Har ikke fått hengt opp lampen enda, men ser for meg hvor den skal være;) Må bare få en muskelbunt til å bære en sovesofa opp trappen og inn på det nye lekerommet:) Har en meget spent gutt som allerede leker mye der inne nå, og jeg har bare sortert i lekene så langt. Har mange små planer for det rommet. Det skal opp noen hyller, litt sjørøver pynt og det skal være orden i lekene (og alt skal ha egen plass) så han lett kan rydde opp selv....håper jeg! Skal henge opp kostymene hans når jeg finner små kleshengere.
-Noen som vet hvor jeg får tak i det i Ørnes området??

Håper alle får ei super helg:)
her skal vi bare kose oss sammen som en familie for nå har mannen min endelig FRIhelgog det har han ikke hatt siden i slutten av juni! Jeg har kjøpt inn ost og kjeks, druer, frukt, rødvin og god juice(til meg). Har gjemt alt så skal prøve å få lagd til et ordentlig ostefat med det hele og overraske ham i morgen kveld. Vi får se hva man får til, lillebror er jo litt krevende med det at han skal bæres hele tiden og sover svært lite om vi legger ham ned...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits