Shit!! Det er julebord sesong

Jeg er jo selvsagt ikke klar for å presse på meg noen kjole nå, men julebord sesongen venter ikke:((
Jeg har en grusom frisyre som er alt for kort etter frisøren ødela for meg. Jeg får ikke til å ordne det på noe slags vis, shit shit shit!! Jeg er totalt u-trent, ergo ikke noen smekker kropp å kle kjole på. Jeg er ikke noe flink med sminke eller noe. Jeg er med andre ord langt fra julebord klar, MEN jeg titter likevel på Internett etter litt inspirasjon :) hvem vet hva man får til om man bare forbereder seg litt...

Jeg skal selvsagt ha slike negler(not), det fikser jeg i bilen på tur til festen....slik jeg alltid gjør;)

Jeg har time til farging dagen før jeg skal på julebord. Hadde tenkt å friske opp den blonde fargen jeg har, kanskje få den litt lysere og i en kald nyanse. Mwn føler jo at det fort blir kjedelig så kanskje man skulle våge å gjøre noe litt annerledes....slik som på dette bildet.

Eller kanskje noe slikt om sminken ikke blir helt som planlagt... Har i grunn ofte lyst til å gjøre slik med håret!!

Jeg ELSKER å sminke øynene. Nå er det noen år siden jeg drev med skikkelig sminking så er ikke noe flink lengre. Det kan nok både skyldes på at man er ute av trening, og av mangel på skikkelig utstyr/ sminke. Men jeg får gjøre det beste jeg kan med det jeg har:)

Digger glitterdetaljene her:))) elsker glitter!

Hvor bestiller jeg sminke til overkommelige priser? Og hvor ordner de negler her i ørnes/glomfjord traktene?

3 kommentarer

Jk

14.11.2012 kl.18:08

Neglan va jo kjempestili! Bra dekt mæ den nissen ;)) E vel der den e laus?:p

Blivakker.no og Blush.no ellers lika e pudder å sånn dekk greier av da de har på TipTop og Apoteket! Sånn der mineralgreier. E heller ikke nåkka flenk å smink. Ser jo så lett ut når de vis steg for steg, men da bi helt mongo når e prøva sjøl... Romeo og Madeleine kun ha gjort da beire, da e e sekker på!

Å når da jell håret så hadd da vært stili sånn så på a bilde, eller når du hadd mørkt hår under overhåret, da va stili. Du skjønna ka e mein?

Iziko

15.11.2012 kl.14:49

Jk: aha, ska sjekk de siden:)

18.11.2012 kl.14:57

Få se håret!?? Tror det er fint jeg!!

Skriv en ny kommentar

hits