Barnebursdag planlegging og inspirasjon

Jeg planlegger 4 årsdag for Junior og har det så morsomt med alle ideene jeg finner. Både morsomme leker til å aktivisere barna med i burdagen, men også gode ideer til selskapsmat. Hva gjorde folk uten internett før i tiden, fant de på alt selv eller??!

Pølser er jo alltid en hit i barneselskap, men erfaringen min er at ingen spiser opp en hel pølse med brød. Liker da denne ideen med blekkspruter laget av pølser. Serveres med ketchup og sennep dip. Enkelt og greit!


Små glass eller gjennomsiktige beger fylt med blå gele med litt snop i. F.eks edderkopper til halloween ;)

Blir nok ikke så veldig avansert det vi ender opp med skal jo klare med det, men morsomt tror jeg det blir uansett:D ELSKER å planlegge bursdager og slikt, kanskje jeg skulle jobbet som en eventplanlegger;) hadde passet meg perfekt!

Jeg har tittet litt på gaver og her kommer noen få ting jeg vurderer. (Det ligger link under hvert bilde om du ser noe du liker)

 

Junior er ofte å knabber mobilen min for å spille spill så vi tenker litt på å kjøpe ham KURIO nettbrett for barn. KURIO virker veldig bra, spesielt liker jeg at man kan lage flere brukerprofiler. Inne på profilen så legger man inn om det skal være nett tilgang, spilletid i løpet av en dag og hvilke spill som er tilgjengelig. Man kan laste ned app'er som angry birds, fruit ninja osv.

 

 Typisk gutt så er Junior opptatt av verktøy og jeg tror en slik en ville blitt populær! En elektrisk skrumaskin:)

Musikk og mye aktivitet er jo bra for barn så denne TWISTER DANCE virker utrolig morsom. Junior har prøvd den bare med å trykke så den spiller og han danser som en gal!! Utrolig morsomt å se på:D

Kan love deg det er en spent gutt som venter på at det skal bli bursdagen hans. Hver morgen så spør han "har e bursdag no?" og blir like skuffet hver gang når jeg må fortelle at det er så og så mange dager igjen. Men nå er det bare 2 dager igjen så det nærmer seg!!

Stikkord:

2 kommentarer

Jk

01.02.2013 kl.00:10

Resultate?;)))

Iziko

04.02.2013 kl.19:12

Jk: kommer:)

Skriv en ny kommentar

hits