Hvordan henge bilder

Her kommer det et skikkelig DIY innlegg....NOT

Som overskriften sier skal det handle om hvordan jeg henger opp bilder. Veldig enkelt!
Jeg holder opp bildene og finner en fin plass på veggen, lirker en finger bak ramma og finner opphenget. Så setter jeg bildet fra meg UTEN å bevege fingeren fra veggen, det er nemlig den som brukes som mal til hvor spikeren skal. Hamrer inn en spiker, henger bildet og sier meg fornøyd. Ok så flyttes spikeren alt fra 1 til 5 ganger før det ser ok ut.

Idag prøvde jeg noe nytt. Har dette bildet jeg skulle ha hengt opp for evigheter siden men så har det jo en slik total IDIOTISK opphengsløsning. TO hull, er jo kul umulig å få dette noenlunde i vater. Ja for å ikke snakke om å treffe slik at bildet faktisk hekter seg på spikrene, som regel blir jo ene alltid for langt til en side.

Kom på noe jeg har sett på pinterest for en tid siden. Nemlig å bruke maskeringstape mellom hullene for så å sette tapen direkte på veggen og enkelte hamre spiker i der man har markert at di skal være. Jeg har ikke maskeringstape men hadde vanlig tape så prøvde det.

Kjempe bra....helt til den skulle settes på veggen. Hvordan vet jeg om det er i vater? Jeg tok det på øyemål.

Fikk i spiker og BAM hengte bildet. Sjekket det med vaterapp på mobilen og det var 0,3 avik fra å være 100% så DET sier jeg meg fornøyd med :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits