BILSYK og No knead brød

This post will be in Norwegian only. The photos will tell u what its all about:) My posts are and will continue to be a mix between norwegian and english. WHY u might wonder? Well really it all depends on what I feel like in the moment I sit down to write. Maybe one day I will settle on one language and stick to it, maybe I will change my blog, or maybe it will be deleted all together. Time will show. I would love to upgrade it a bit, but at the moment I just dont have the patience to sit down and learn all about design and such:(

But now over to the post about "motion sickness and no knead bread" as the headline so nicely describes it;)Jeg har en favoritt matblogg jeg besøker en gang i blandt. Det var på denne bloggen jeg endelig ble overbevist om å prøve meg på No knead brød (link til video laget av flotte Ina bak bloggen).

Bloggen heter Mat på bordet og du finner den her. Bloggen inneholder alt av oppskrifter du måtte ønske om du skal lage middag, syltetøy, salater eller som meg BRØD!

Jeg har bakt utallige brød av no kneadvarianten og flere blir det! Neste ut på listen er et med rosiner og kanel, men det blir først i helga for jeg har et mistanke om at dette blir et skikkelig "kosebrød"....altså litt mer ala en kake.

 

 

Her ser dere noen av mine no knead brød foreviget

Jeg har en avlang ildfastform med lokk som er favoritten. Dette er rett og slett fordi jeg synes det er letter å skjære av brødet når det er avlangt, smaken blir den samme om den er i rund eller avlang form.

 

MEN du lurer kanskje på hvorfor jeg nevner bilsyke i overskriften. Forklaringen er enkel, men involverer ikke noen bil eller kjøretøy merkelig nok. Grunnen til at jeg i skrivende stund føler meg bilsyk er fordi jeg fant ut at jeg skulle se gjennom alle 50 no knead brød varianter Mat på bordet har postet og jeg ble sittende å scrolle ned så lenge at jeg faktisk ble bilsyk! MULIG at det har litt å si at jeg fortærte et stykke kokos sjokoladekake samtidig....;)

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits