Overraskelse

Har begynt å male litt her hjemme, gikk svært fort helt til andre strøket var gjort og man oppdaget at man trenger TRE STRØK!! Nå er alle sprekker fylt med akryl og vinduene er klare for tredje og siste strøk....kanskje i morgen;)

Pirkete arbeid, men det blir jo bra da. Skal bli godt når de er ferdige. Har planer for resten av veggen også men det avslører jeg ikke riktig enda siden jeg må "øve meg litt" på noen panel rester først. Så forhåpentligvis i neste uke er jeg enten klar eller IKKE klar til å takle veggen:b oppdatering kommer selvsagt!

Lørdag var vi på markedsdag på Felleskjøpet. Koselig liten "happening" som arrangeres hvert år. På markedet finner du utstillere som selger egenproduserte varer som saft, kaker, strikketøy, kniver, matter og mye annet. Felleskjøpet kjører gode tilbud på div varer fra butikken. Feks 20% på alle plenklippere.

For junior var det ekstra stas å få stryke på en ponny som var der. I tillegg hadde de to kaniner i bur som barns fikk se på. Tror disse er av rasen belgisk kjempe men er ikke sikker altså. Superfine var dem og jeg må innrømme jeg fikk litt lyst på en slik ja;)

Lørdagskvelden var det klart for å overraske jenta med den sprekeste hårfargen med et lite bursdagsselskap:) vi hadde ordnet med ferske reker og pyntet litt i anledningen. Så vi spiste oss alle god og mett før ferden gikk videre til høstfesten på Neverdal for de som ikke var gravide eller gifteklar;) og ja, hun ble overrasket. Tror dette var svært uventet så det var morsomt å se reaksjonen:)

Men nå SKAL jeg gjøre litt håndarbeid for det har jeg ikke gjort på lenge!!! Ferdig produkt har jeg planer om å vise frem i neste innlegg, gled dere:))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits