Ugledilla

Du har kanskje (helt sikkert!) fått med deg den store ugledillaen. Folk er helt på tuppa etter alt med ugler på for tiden.

Jeg må nok innrømme at jeg er svak for ugler selv og. Jeg har nok ikke gått til investering av noe spesielt men det er mye jeg kunne tenke meg! Spesielt ønsker jeg meg et heklet teppe av bestemorruter hvor enkelte har ugler. Har desverre ikke bilde men vet jeg har sett det en eller annen plass på nettet. Siden jeg ikke har så god tålmodighet så blir jeg ALDRI å starte på et slikt teppe... NEI jeg er enda ikke ferdig med det heklateppet jeg startet på for over ett år siden! #tingtartid

Cup cakes med supersøte ugler hadde vært perfekt til en baby shower eller 1 årsdag! Digger også dette uglebildet og tror det hadde passet perfekt inn i stua. Har også sett flere puter med uglemotiv jeg kunne tenke meg. Mulig jeg kjøper en neste gang jeg ser en her på en av butikkene. Ikke så vanskelig å friste meg nei!

Spesielt er det mange ugleting man kan lage. Tepper, luer, kurver u name it! Selv har jeg lagd små strikkeugler som jeg viste i et innlegg for litt siden. Kunne godt tenke meg en uglelue så den er på listen over ting jeg ønsker å lage. Den laaaaange listen;) må jo nesten føre opp to slike luer, en blå og en rosa. Vips der ble listen litt lengre. Digger også den kurven på bildet. Ser den for meg på badet med kluter i, som potteskjuler, i gangen med nøkler og dilldall eller på kjøkkenet kanskje. Mange muligheter:)

Har du noe på ugleønskelisten?

Én kommentar

Jk

26.09.2013 kl.00:03

http://innorth.blogg.no/1358548907_bestemorruter_med_ugl.html

Skriv en ny kommentar

hits