Høst

Ja det er vell ingen tvil lengre, høsten er over oss. Huff jeg liker det ikke! Eller dvs. i utgangspunktet liker jeg høsten, det er vell heller hva som følger høsten jeg misliker....vinteren:((

Høsten i seg selv er en nydelig årstid! Bladene som skifter farge til rød, orange og gul er så utrolig vakkert. Elsker fargespillet i naturen når det er høst!

Og det er vell ingen hemmelighet at vi nordmenn elsker "å kose oss". Alt er så koselig. Vi møter ei venninne og det er koselig, vi baker og det er koselig, vi tenner lys og det er koselig, ja å vi drar på pub og det er veeeeldig koselig! med andre ord, vi koser oss mye.

Høsten er jo svært koselig, jeg synes jo det. Jeg er jo typisk norsk:)
Jeg synes det er hærlig å høre høststormene ute mens man sitter inne og har det varmt og godt. Pledd, tente lys og barn som leker. Det er koselig det:)
Viste du at nordmenn er de som bruker mest stearinlys i verden? Ikke så rart, vi er jo verdensmestre i å kose oss:D

En annen ting som er flott på høsten er å være på tur. Dette er forsåvidt flott hele året, men ofte synes jeg det er ekstra flott på høsten. Man lager kakao og te/kaffe på termosen som man varmer seg på, tenner bål, griller. Kjenner at jeg MÅ få tatt med gutta ut en dag denne uken! Blir for sjeldent gjort desverre.
Trenger ikke gjøre allverden for at det skal bli en fin tur. Dra på stranda, litt oppi skogen eller har dere en gapahuk i nærområdet? Det har vi, både en utenfor huset og flere rundt omkring. Nærmeste er vell 5 minutter unna oppi bakken her.

En ting jeg sliter litt med og føler at jeg har gått meg litt fast i er TURMAT. Har du noen gode forslag til hva jeg kan ta med som faller i smak hos både oss voksne og fireåringen så tar jeg imot tips:)
Greit om det ikke er så avansert da slike småturer ofte skjer veldig impulsivt her i huset og da må ting skje raskt så vi kommer oss ut av huset før det er blitt mørkt

Én kommentar

oliviabriannne

28.09.2013 kl.07:36

Kjempe fin blogg plisssssssss les min blogg da leser jeg din!!!!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

hits