Kroppen min-etter

Lillesøster blitt tre måneder allerede og jeg kan væll bare innrømme med en gang at det har vært "litt" hektisk siden hun kom til. Hektisk på en god måte vell og merke.
Det er vell alltid litt travelt med en nyfødt i hus. Det er spennende å bli kjent med ei ny lita frøken og vi føler så heldige som har fått nok ett vellskapt barn!

Nå begynner vi sånn smått å få litt rutiner på ting så da føler jeg at jeg har mer kontroll på ting. Å når man har kontroll på ting så melder skaperlysten seg så nå skal vi prøve å bli gravid igjen, eller kanskje ikke;)
Jeg har SÅ MANGE TING jeg vil lage!! Et kjøkkenbord skulle fått en dæsj maling og div strikkaplagg blitt strikket. Men la oss ikke overdrive, noen dager er det fortsatt nok bare å få tatt en dusj!

Det er vell heller ikke til å stikke under en stol at kroppen trenger en overhaling etter to tette graviditeter. Nå er ikke jeg spesielt gira på noe treningsstudio så må nok finne noe å trene hjemme. Trilleturer og vaske hus duger vell ikke i lengden? Kunne kanskje hevet meg på bølgen og trent sammen med Jillian og hennes 30 day shred.....men jeg er alt for lat til å trene 30 dager PÅ RAD!!
Så jeg skal tenke litt mer på dette med trening;) spise litt potetgull og tenke hardt på hva som kan gjøres...

http://youtu.be/7AYErtJrcd8

Her kan du se film fra Glomfjord og trappene der. De har jeg planer om å gå i sommer om ikke annet:) fantastisk!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits