New in

Jeg er stadig på utkikk etter noe nytt til huset. Nå har jeg vell endelig begynt å bestemme meg for hvordan jeg vil ha det. Det har jammen tatt tid å finne min stil i dette huset, men nå har ting begynt å løsne synes jeg.

Da vi flyttet inn bestemte vi oss for å male ene stuen helt hvit og bruke interiøret til å bringe farger inn med. Jeg hadde fått det stort sett slik jeg ville ha det da vi måtte hente sofaen og plassere den nede i påvente av ny. Story of my life type situasjon føler jeg! Nå må vi bare bli enig om en sofa, er jo sikkert kjapt det (les: tar sikkert flere mndr)

Så anyways, nå står en sofa nede og en oppe. Må si det var godt å få en skikkelig sofa å sitte i nede uansett om den ikke hører til der, føler jeg fikk et nytt rom:)

Men tilbake til overskriften, jeg har handlet litt nytt.....igjen!
Fant noen fantastisk kule (synes jeg) rammer på en nettbutikk og da en venninne skulle innom denne butikken bestilte jeg dem fra henne.

Var så spent på å få dem opp så her har di ikke fått bilder i seg enda, har fikset ene nå:) må si jeg DIGGER dem, de var akkurat så kul som jeg håpet!
Butikken er foresten kremmerhuset, en av mine favoritter:)

Her ser du prisen, slettes ikke avskrekkende det.
Skal ikke så mye til før det er morro å styre litt hjemme igjen. Nå må jeg bare få fremkalt noen STORE bilder av barna å henge opp tenkte jeg. Tips til rammer mottas med takk, eller skal jeg kanskje si sofa;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits